HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

ProStreet

2007.11.20. 00:22 :: v_marci

    A múlt héten megjelent a Need for Speed sorozat legújabb darabja, a számítógépes és a konzolos felhasználók nagy örömére. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy Sony PSP változat is készülne belőle, de ki tudja, mit hoz a jövő év. Rendhagyó módon most a PC-s változat bemutatására kerül sor. Az első-és legfontosabb probléma az iszonyatos hardware igény, amit a játék megkövetel. Elkél a Core 2-es intel processzor és 2GB ram a rendszernek, valamint egy 512MB-os DirectX 9-es videó kártya. Ezek mindenképp szükségesek a játék akadozásmentes futásához „high” grafikai beállítások mellett, sőt így már élvezhető sebességgel lehet vele játszani akkor is, ha sok ellenfél van a pályán. Természetesen egy erő-visszacsatolásos kormány sem árt a játékélmény szempontjából, de jól lehet irányítani billentyűzetről is. Aki -velem együtt- egy Underground-klónt várt, az nagyot tévedett, mert egy komplex autós programról beszélhetünk. A ProStreet játékban egy rengeteg versenyt tartalmazó térképről kell indítani a különböző kategóriákat tartalmazó versenynapokat. Ezek a Battle Machine névre keresztelt karrierben kaptak helyet és a következők: grip, sector shotout, ¼ mile drag, ½ mile drag, time attack, drift és speed challenge. A versenyeket érdemes egy versenynapon belül teljesíteni, mert ekkor a dominate felirat figyelmeztet arra, hogy választható a következő versenyosztály és a gyorsabb autók kategóriája. A versenygépek a már megszokott szériák új darabjai, kiegészülve néhány klasszikus amerikai hotroddal. Itt először szét is törhetjük őket darabokra, de csak óvatosan, mert ha a tetemes anyagi kárt nem tudjuk ki fizetni, akkor az autó a roncstelepen végzi! A választható helyszínek között az aréna típusú körverseny, a távol-keleti kikötő és a német autópálya egyaránt megtalálható. Nagyon változatosak és elképesztően kidolgozottak a pályák, de ugyanez mondható el az autókról is. Pozitívum, hogy egyszerre több járművet kell tuningolnunk, és az adott verseny addig el sem érhető, ameddig nem rendelkezünk a teljesítésére szánt járművel (pl. drag race). Az internetes játék lehetőségét is rendesen újra definiálták a készítők, akár egész nap megállás nélkül versenyezhetünk a rengeteg különböző versenynap kiválasztásával. A "program" nem csak a jövőben elvárható grafikát és játékélményt hozza, hanem tartalmas szórakozást nyújt több héten keresztül a karrier-módban. A 25%-a nagyjából 10 óra intenzív játékkal teljesíthető, és akkor még nem tuningoltuk meg az autóinkat rendesen. Mindenkinek kötelező darab, csak ajánlani tudom a beszerzését - a megfelelő hardware birtokában.



Szólj hozzá!

Címkék: game teszt pc game

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr6235143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása