HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

E3 08

2009.05.06. 12:37 :: v_marci

Folytatódik a Resistance sorozat, a következő epizód címe Retribution, de megjelenése csak 2009 második negyedévére tehető, a képeket elnézve nem okoz majd csalódást rajongóinak. A Marvel univerzum kedvelőinek is érkezik csemege, méghozzá The Amazing Spider-Man személyében. Az új rész a Web of Shadows alcímet kapta, és megjelenik más platformokon is a harmadik negyedévben. Maradva a nagy neveknél, a Star Wars is erősít a The Force Unleashed című játékkal. Fejlesztőcsapat a Lucas Arts, mely szeptemberben adja ki a game-t. A játékban különös hangsúlyt kap az erő mindkét oldalának használata, tárgyak, és a környezet manipulálása. A golf kedvelőinek itt van a Tiger Woods PGA Tour 09 az EA-től, ami augusztus 26-án jelenik meg. Ez biztosan nem fog a kedvenceim közé tartozni, viszont a grafika itt is toppon van. A roll-playing kategória kedvelői sem maradnak játék nélkül, mivel szeptemberben jön a Valhalla Kinghts 2. Hosszabb és érdekesebb sztorival és szebb, kidolgozottabb grafikával és harcrendszerrel. Bemutatkoznak új karakterosztályok és fajok is a történetben. A felsorolás a teljesség igénye nélkül készült, legalább háromszor ennyi játékot készítenek a PSP konzolra. Úgy látszik, a platform még mindig hordoz magában erőtartalékokat, és a Sony egyéb termékeinek életciklusát elnézve még minimum 3 évig élvezhetjük a játékokat az új PSP megjelenéséig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr701105994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása