HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Carbon, Juiced, F1

2007.10.14. 15:11 :: v_marci

Autós játékokról nem volt szó eddig.

Kapásból 3 cím jut az eszembe, a Need for Speed Carbon: Own the City, a jóval frissebb Juiced 2 Hot Import Nights és végül a Formula One 2006 Portable. Mivel a Carbon majd egy éves nem hiszem, hogy be kellene mutatni bárkinek is. Nagyrészt eltér a más platformokra készült NFS részektől, de igazán szórakoztató és nagy kihívást jelent még most is, a grafikája viszont mára elavultnak mondható (PS1). A Juiced 2 Hot Import Nights viszont most jelent meg és hozza azt a szintet, amit egy 2007-es autóversenytől el lehet várni. Szuper menü design, gyönyörű grafika, jó zené és gyors töltési sebesség, valamint pontos irányíthatóság jellemzi. Kérdés az, hogy meddig lesz ez elég, mert olvastam olyat is, hogy 2 óra alatt ki lehet végezni a játékot.

Nem felejtkezhetünk el, a múlt év decemberben megjelent Formula One 2006 Portable változatáról sem. Ha egyszerű, ám szórakoztató versenyprogramra van szükségünk, ami elhozza a forma1 hangulatát, a legjobb választás és ráadásul minden pálya és versenyautó benne van a 2006-os évből. Azért nem ajánlanám annak aki nem F1 rajongó, egy idő után ezt is meg lehet unni. Ami még érdekes lehet, hogy kiadják
2008 első negyedévben az összes platformra a Grand Tourismo 4-et.


1 komment

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr1195925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tales Of Pripyat · http://talesofpripyat.blogspot.com 2007.10.26. 06:32:03

Igaz,hogy csak karácsonykor lesz meg a PSP Slim-em de a Gran Turismot várom talán a legjobban az összes játék közül. Nameg a Silent Hill Originst. :) Remélem legalább lesz olyan ütős a GT mint ps2-n volt.
süti beállítások módosítása