HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

God of War: Chains of Olympus

2007.10.21. 16:14 :: v_marci

Áprilisban jelentették be a God of War: Chains of Olympus című játékot Sony PSP re.

A PS2-re 2005-ben kiadott verziója hatalmas sikert aratott, mivel cselekménye az ókori Görög mitológia sötét oldalát mutatta be több szemszögből . Akció, kaland és logikai játékok ötvözetéről van szó és ilyen elvárásoknak kell megfelelnie majd a PSP verziónak is. A Chains of Olympus egy teljesen új epizód és nem egy sima átirat, szerencsére. Ismét a főhőst, Kratost irányíthatjuk, aki egy spártai harcos és nagyon brutális dolgok történnek vele. Miközben az egész alvilág ellene fordul, háztömbnyi szörnyeket kell kaszabolnia egy szál szablyával. Emellett logikai fejtörőket kell megoldania, miközben tapasztalatot gyűjt és fejlődik. A történet során főhősünk a végzete felé rohan, ez az egész játéknak nagyon különleges hangulatot ad. Lenyűgöző látványvilággal és eddig ismeretlen akcióval örvendezteti meg a PSP tulajdonosokat 2008. március 4-én, amikor végre megjelenik.


 





Szólj hozzá!

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr72202947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása