HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Star Wars: The Force Unleashed

2008.02.05. 23:49 :: v_marci

Végre egy olyan játék, amire érdemes egy kicsit odafigyelni a nagy januári uborkaszezon végeztével. Jó pár játék jelent meg az elmúlt hetek során, melyek közül kettőt emelnék ki. Az első a Star Wars: The Force Unleashed című alkotás, a másik pedig a Pro Street PSP konzol változata. A Lucas Arts fejlesztőcsapata egy teljesen új technológiát  fejleszt a játék számára. Mind grafikailag, mind cselekményben igen ígéretesnek látszik: motion capture mozgás és lézeres arcmimika-digitalizálás a játék valamennyi karakterének ábrázolásakor, havoc fizikát alkalmazó széttörhető tereptárgyak, manipulálható környezet és még sorolhatnám. A történet a Kings of the Old Republic játék cselekménye után játszódik a Episode III Revenge of the Sith és az Episode IV A New Hope filmek időszakában, természetesen Darth Vader szemszögéből követve az eseményeket. Az erő sötét oldala hatással lesz karakterünk öszes tulajdonságára és harcmodorára, de ne szaladjunk ennyire előre: a játék csak az év második negyedében fog megjelenni, várhatóan április elsején. A támogatott konzolok az X360, PS2, PS3, Wii, DS és a PSP. A Need for Speed Pro Street -melynek a bemutatása már megtörtént- nem okoz nagy meglepetést, így ettől most eltekintenék. A PSP változat megjelenése február 18-ára tehető, a képek elnézve nem lesz jobb, mint az eddig megjelent átiratok. Sajnos a Sony PSP hardware-korlátait feszegetné a PC-s grafika megfelelő sebességű megjelenítése. Örvendetes tény, hogy az autók sérülését itt is meg tudták valósítani, de a formája még mindig messze nem lesz tökéletes. Javaslom mindenkinek, maradjon inkább a többi konzolos verziónál.

Szólj hozzá!

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr92327154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása