HTML

Feltámad a Főnix

2007.10.09. 19:32 :: v_marci




















Az elmúlt 3 hétben összejött a Sony-nak az, ami 2 éve nem. Sikeresen zárták az októbert, 580.000 db Sony PSP talált gazdára Japánban.


Kategóriatársa -a Nintendo DS Lite-, ami eddig jóval nagyobb népszerűségnek örvendett a Távol-Keleten. Jellemző, hogy szegényesebb a grafika, de mivel szétnyitható, jobb az irányíthatósága a Nintendo konzoljának. Az alsó részén egy „touchscreen system” nevű érintőképernyős kijelző kapott helyet, amivel minden játékot kiválóan lehet irányítani. Ez az oka, hogy a DS Lite az eladási adatok szerint jóval a PSP előtt tudott maradni.

A nagyobb játékélmény azonban a szebb grafikának és az egyszerű irányításnak köszönhető. A Nintendo jóval vastagabb és a kijelzője sem túl nagy, de csak ezt a két dolgot lehet felhozni negatívumként. A kijelzőből legalább kettő van, ami igen érdekes megjelenést biztosít. A gép maga egy kézben is elfér összecsukva, tehát elég kicsi.Többféle színben kapható és hasonló játékokat lehet hozzá venni, mint a PSP-hez. Az ára 35990Ft, ami nem mondható túl magasnak, sőt ennyiért szerintem megéri az árát.

(Nekem mondjuk nem tetszik)



Szólj hozzá!

Címkék: psp nintendo ds

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr89191561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása