HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Warhammer

2007.11.27. 20:29 :: v_marci

    Nem minden játék alkalmas arra, hogy konzolos átirat készüljön belőle. A dicső számítógépes múltra visszatekintő Warhammer 40000 sorozat legújabb PSP átirata a legjobb példa erre. A PC-n már több kiváló darabot felvonultató stratégiai játék fordulatos akcióval és gyönyörű grafikával örvendeztette meg a játékosokat. Pont ez a kettő tulajdonság hiányzik a PSP-n debütáló változatból. A valós eseményeket felváltotta a körökre osztott stratégia. Ez abból a szempontból érthető, hogy nincs egerünk a konzolhoz, amivel irányíthatnánk a játékot, a grafika pedig azért lett elnagyoltabb, mert szintén a konzol határait feszegetné. Ezektől a problémáktól eltekintve egy élvezhető játékot kapunk. A kihívást a 15 darab egyjátékos küldetés biztosítja. A Káosz légiót irányítva a legfontosabb, hogy jól gazdálkodjunk az akciópontokkal, ezek jelölik ki az útvonalat, amin az adott egység mozogni vagy támadni tud. Választható többféle taktikai felállás is: több gyalogos katona bevetése, vagy a drágább és sebezhető mesterlövész alkalmazása csak a játékoson múlik. Ellenfélben és kihívásban nem lesz hiány és a nagyobb ütközetekben a nehéztüzérség támogatását is élvezhetjük. A tereptárgyak úgy lettek kialakítva, hogy bármit szét tudjunk rombolni, vagy biztos fedezéket találjunk mögöttük, ha arra van szükség. Folyamatosan tapasztalatpontokat gyűjtünk és ezeket az adott kör végén fel is használhatjuk egyes csapattagjaink fejlesztésére. A missziók teljesítése kilenc, maximum tíz órát vesz igénybe, a játék irányítását pedig hamar ki lehet tanulni. Ha már unjuk az egyszemélyes kampányt, akkor következhetnek a multiplayer csatározások. Alapvetően nem rossz játék a Warhammer 40000 Squad Command, csak egy teljesen megreformált változatot kap a kezébe a vásárló az eredeti játékból. Ezt bizony szokni kell még egy kicsit.


2 komment

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr46244736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blasius 2007.12.06. 16:44:37

Nekünk tetszett a demó, szeretnénk is megvenni a játékot öcsémnek, de nem találom még sehol. :( Nem tudja valaki mikor jelenik meg, illetve ha megjelent merre lehet kapni? Kössz!
süti beállítások módosítása