HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Star Wars

2007.10.11. 00:58 :: v_marci



Star Wars: Renegade Squadron

    Ez a játék most a legújabbak közé tarozik, amiket kiadtak PSP-re. Jó választás lehet, mert helyet kapott benne egy kidolgozott single-player kampány, teljesen testreszabható karaktergeneráló és természetesen az online, 16 fős csatározásokat biztosító multiplayer rész. Ezek garantálják a játék sikerét. Elődje -a Star Wars: Battlefront II-  legalább ekkora durranás volt. A kampány hosszú ideig biztosít szórakozást a játékosnak, multiban pedig egy sima "respawnolós" külső nézetű lövöldözős játék, amivel viszont nagyon szórakoztató egymást öldösni. Egy kicsit a Battlefield 2-re hasonlít, de az PC-s online FPS. Vannak szárazföldi csaták, ahol használhatunk járműveket is, valamint űrharcok, különböző nagyságú rombolók megsemmisítése stb. Az irányítás semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Mindenkinek csak ajánlani tudom.










Szólj hozzá!

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr27192955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása