HTML

Medal of Honor Heroes 2

2007.10.25. 23:03 :: v_marci

    A Medal of Honor cím egyet jelent a második világháborús akciójáték fogalmával. A széria már régen meghódította a számítógépes és a konzolos játékosokat egyaránt. Kezdetben csak a PC-s játékosok kiváltsága volt a német megszállás alatt álló Franciaország, Hollandia és Olaszország felszabadítása, valamint a csendes-óceáni szigetek meghódítása. A PSP megjelenésével ez megváltozott: kiadták a játék konzolos átiratát múlt év októberében. A Medal of Honor Heroes-nak sikerült élvezhető formában tálalni és megfelelő irányítással felruházni ez eddig szinte csak egér+billentyűzettel játszható FPS játékot, amit sajnos nagyon rövid idő alatt végig lehet játszani. A Medal of Honor Heroes 2, november 13-án fog megjelenni, és csak remélhető, hogy hosszabb és tartalmasabb lesz elődjénél. Ismét több frontvonalon harcoló katona bőrébe bújhatunk, és különböző küldetéseket kell teljesítenünk a normandiai vonalak mögött, a német tüzérségi lövegek hatástalanításán át, a francia városok felszabadításáig. A használható fegyvereket név szerit nem említeném, de pisztoly, géppuska, aknavető és gránát is szerepel a repertoárban. A játék grafikája a képeket elnézve egész szép lesz, szemmel látható a javulás az előző részhez képest. Kérdés az, hogy fogja bírni a PSP az új részben a speciális effektusok megnövekedett számát, és mennyire lesz hajlamos a belassulásokra.

    Az egyszemélyes hadjárat mellett egymás elleni küzdelmeket is indíthatunk majd: lokálban 8, hálózaton akár 32 játékos is ölheti egymást, ekkor a számítógép lesz a játék szerver. A játékmegosztás nem támogatott opció, ezért minden játékosnak meg kell vennie az eredeti szoftvert. A MoHH 2 rendelkezik egy Skirmish móddal is, elődjéhez hasonlóan. Itt egyedül harcolhatunk maximum 16 bot (számítógép által irányított ellenfél) ellen különböző deathmatch pályákon. Rengeteg játék jelenik meg az év végi szezonra, amit érdemes lesz beszerezni. Hamarosan kiderül, a Medal of Honor Heroes 2 is közéjük tartozik-e.




Szólj hozzá!

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr34208372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása