HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

E3 08

2008.07.20. 19:27 :: v_marci

A Los Angeles-ben július 15-17 között megrendezett E3 expó után sok bejelentés látott napvilágot készülőfélben lévő és hamarosan megjelenő játékokról a PSP konzolhoz. Sajnos nem mindegyik alkotás nyerte el a tetszésemet, de azért akadnak köztük említésre méltók is. Az első ilyen a Madden NFL 09, ami nagy kedvencemet, az amerikai futballt dolgozza fel remek grafikával. Mindenki maga tervezheti meg saját taktikáját és újra a playoffs-ba verekedheti a NY Giants csapatát, megjelenési dátuma augusztus 12. A következő a Midnight Club: LA Remix, amit a gta sorozatról elhíresült Rockstar Games fejlesztőcsapat készít. Sajnos képeket még nem találtam róla de egyéb konzolokon már fut a széria valamelyik epizódja, így ha valaki játszott már vele, annak nem lesz újdonság az NFS Underground -szerű autóverseny.

tovább »

Szólj hozzá!

Címkék: e3 psp slim

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr19576993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása