HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

A megfelelő programok beszerzése

2007.09.04. 15:01 :: v_marci



    Találtam egy hirdetést az apróneten, ahol az eladó fehér PSP mellé szoftvereket is adott.Felhívtam hogy oda tudja-e nekem adni kiírva őket, "költség térítés" ellenében, de a PSP jét nem vettem meg végül.
Így amikor meglesz a gép, tudok mit rátenni és nem csak demókall szarakodhatok!




  • Ezek a programok segítenek majd "belőni" (Downgrade) a gépet, hogy minden elfusson rajta, amit a 2 vagy 4 gigás memória kártya tartalmaz.Filmek, játékok, Tempek, MP3 és egyéb kisebb progik amitől még fullosabb lesz.
  • A PSP be Sony vagy Scandisc Memoristic duo kártyát szeretnék vásárolni ez kb 15000Ft-ba fog keülni, plusszköltségként.Ezen kívül még UMD mini disc-et is lehet vele lejátszani!Normális esetben ezen veszi meg az egyszerű halandó a játékokat, súlyos pénzekért!Ez ugy tudom a Sony saját szabványa de ebben nem vagyok biztos.
  • A PSP USB porton komunikál a PC-vel így egyszerű a másolgatás a kártyára, legalábbis elméletben, még nem csináltam ilyet, de biztos pofon egyszerű.Vagy beteszem egy kátyaolvasóba a Memoristic-et az is egy emgoldás.
  • A Downgread-elt PSP belsó szoftverének verziója (firmware) fw1.5-kell hogy legyen, az eredeti fw3.6 ost fogom visszabutítani, ha sikerül.Még ezzel sincsenek tapasztalatok, mert még nem jelent meg a Slim változat.A régi  típusuakat sikerült megcsinálni ezzel a módszerrel úgy, hogy fw3.4 esnek látta az alaplap a gépet.Ennyi nekem elég is lenne a PSP Slim esetében.

1 komment

Címkék: psp firmware downgrade umd

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr92157279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tales Of Pripyat · http://talesofpripyat.blogspot.com 2007.09.20. 18:55:57

Szia!

Örülök,hogy megtaláltam a blogodat,nekem karácsonykor lesz slim psp-m,
de már most alaposan rá vagyok kattanva. :) Azthiszem rendszeres látogadód leszek,
ugyhogy remélem gyakran fog frissülni a blog!
süti beállítások módosítása