HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Alien vs Predator Requiem

2007.11.12. 22:58 :: v_marci



    Az Alien vs. Predator játékkal még 1999-ben találkozhattak a számítógépes felhasználók, 2003-ban aztán kiadták a második részt, és még két kiegészítő lemezt. Egy sima FPS lövöldözős játék volt, melyben egy elit kommandóst irányítva kellett végigverekedni magunkat, az Alienektől hemzsegő telepes bolygón. A cselekményt az is bonyolította, hogy időközben fejvadász Predátorok is megjelentek a helyszínen. A három karakter közül, először a tengerészgyalogos, majd a „Halál” és végül a Ragadozó szemszögéből vadászhattunk az ellenségre. A különböző fajok képességeinek az elsajátítása, és a fő cselekményszál végig játszása, nagyon szórakoztató, főleg az Alien-nel. Éppen ezért jó, hogy pár év kihagyás után ismét egy újabb résszel bővül, az AVP franchise. Sony PSP konzolon a játék legfrissebb változata , egy teljesen új történetet mutat be, amely kapcsolódik az Amerikában hamarosan látható mozifilmhez. Ellentétben a számítógépes változat FPS nézőpontjától, a PSP változat a főhős háta mögött lévő kamerából mutatja a cselekményeket. A három karakter teljesen különböző harc modort képvisel. A leggyengébb az emberi faj, az egyszerű támadófegyverei miatt, küldetéseik természetesen nem merülnek ki a liftek és különböző generátorok ki- bekapcsilgatásában. A folyamatos hullámokban támadó Alien és Ragadozó hordák visszaszorítása is, a tengerészgyalogság feladata. A Predátorok arzenáljában meg található a filmekből már jól ismert irányzékkal felszerelt lézerágyú, valamint a dobó és szúró fegyverek. Igazi vadászként leshetjük a prédánkat a fák tetejéről thermal és technology vision módban, kihasználhatjuk a láthatatlanság képességét és a puszta erőnket. Az Alienek bár csapatban támadnak, csak saját magukra számíthatnak. Minden falfelületre fel tudnak kapaszkodni, és a plafonról ráugranak a sötétben botorkáló áldozataikra. Látnak a sötétben és villámgyorsan támadnak, majd eltűnnek. Mint látható sok a hasonlóság az eddig kiadott AVP játékok között és a PSP re kiadott változat is egy újabb rókabőr, nem szabad azonban elhamarkodott véleményt alkotni. Mivel még csak most november 13-án jelent meg a játék, elképzelhető, hogy a műfajon belül, egy újabb klasszikust üdvözölhetünk.

2 komment

Címkék: game teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr41227202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom 2008.05.12. 07:59:47

Őszintén ez a játék nem jön be.

v_marci 2008.05.13. 02:09:02

Ezzel szerintem nem vagy egyedül...
süti beállítások módosítása