HTML

psp slim

Blog a sony psp játékokról

HTML

cimkék

árak (1) downgrade (1) e3 (1) firmware (1) game teszt (17) gps (1) nintendo ds (1) pc game (3) psp (5) psp slim (10) tv cabel (1) umd (1) Cimkefelhő

szavazás

ds vs psp

Hírmorzsák 08

2008.01.14. 15:01 :: v_marci

Szerencsésen megkezdődött a 2008-as év, és néhány kisebb információtól eltekintve nem nagyon történt változás a Sony PSP piacon. Január lévén uborkaszezon van, nem nagyon tudok most hirtelen olyan játékról, ami a közeljövőben megjelenik és tudnám tesztelni, de azért adódhatnak még meglepetések. Kezdve a hírmorzsákkal: február végén jelenik meg a Sony PSP Slim almazöld változata (Mini Green), amit szerintem inkább a Lányok fognak előnyben részesíteni majd. Az érthető, hogy a Sony így próbál nyitni az újabb közönség felé, de -könyörgöm- nem lehetett volna valami ütősebb színt kitalálni? Mindegy, a szín ízlés dolga, mindenki döntse el maga, tetszik neki vagy nem. A másik fontos bejelentés, hogy jön a Skype a PSP-re csak még azt nem lehet tudni hogyan.


A következő információ pedig reklámnak is felfogható, de nem az. A Game Over című műsorban január 18-án látható lesz az első PSP teszt, amit a fixes-srácok fognak nekünk prezentálni élőben. Gondolom a kábel segítségével majd kiteszik a képet TV-re és úgy mutatják be a játékokat. Ugy tudom, a Monster Hunter 2-t fogják nyomatni, kiváncsian várom, hogy mire lesznek képesek, remélem, jól sikerül nekik. Folytatva a játékoknál három említésre méltó alkotás látott napvilágot az elmúlt közel másfél hónapban. Az egyik legújabb megjelenés, a Harvey Birdman: Attorney at Law egyelőre teljesen ismeretlen. A második pedig a meglehetősen humoros és ütemes Patapon. A harmadik delikvens a -szerintem felejthető kategóriába tartozó- Sonic Rivals 2. Még nem sikerült egyikkel sem közelebbi kapcsolatba kerülnöm, mindhárom játéknak van demo változata is. Nekem a Patapon keltette fel az érdeklődésemet, de mint már kiderült csak február 26-án jelenik meg a játék a boltokban.

1 komment

Címkék: psp slim

A bejegyzés trackback címe:

https://sony-psp-slim-tapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr94297011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Császár János 2008.05.06. 14:36:32

2007. szeptemberében vettem (itthon) egy PSP-t a gyereknek (a gyerek szerint slim, de hogyan lehet ezt leellenőrizni). Szeretné a TV-hez csatlakoztatni, de ehhez PSP-2000 Series gép kellene a kábel szerint. A SLIM azt jelenti, hogy az már 2000 Series?
Amerikában próbáltam ilyen kábelt (AV component) venni, de nem
tudtam a gépről pontos információt adni, ezért nem tudták megmondani, hogy jó lesz-e.
Tudna valaki segíteni?
süti beállítások módosítása